Over ons

We zijn trots op de kwaliteit en consistentie van het product en de service aan onze klanten en we zijn er om uw online winkelervaring uitstekend te maken. In onze online winkel is er een geweldige selectie. Met vele jaren ervaring in de directe relatie met de leverancier van de fabrikant en onze klanten, tonen we altijd ons vak zodat u zich beter voelt wanneer u hier winkelt.

Alle bestellingen worden met de grootste zorg behandeld om aan de behoeften te voldoen. Onze klanten waarderen het belang van uw aankoop, daarom verkopen wij alleen nieuwe, ongeopende, ongebruikte producten die ons direct bij de fabrikant bestellen. Onze klanten verwachten en zullen altijd het hoogwaardige product ontvangen wanneer ze bij ons bestellen. Ons doel is om onze klanten de juiste producten te bieden tegen de juiste prijs, op tijd geleverd.

We hebben een krachtig klantenserviceteam dat het hele verkoopproces in de gaten houdt. Het team staat altijd voor u klaar en helpt u graag, lost uw retouren op en vervangt en luistert naar uw klachten. Ons serviceteam houdt zich aan zijn richtlijn.